Servicii

Înlocuire robineti trecere apa

Inlocuire si montaj , robineti de trecere  , filtre  , supape de sens , supape de siguranta , apometre , racorduri apa , etc 

Montaj centrale termice 

Instalam si montam centrale termice pentru orice cladire in functie de necesitatile fiecareia .Astfel,pot fi montate centrale termice mici, de apartament ,care se monteaza pe perete, dar si centrale termice de mari dimensiuni si capacitati , ce pot alimenta cladiri si institutii foarte mari
 

Mentenanta generala Ascociatii de proprietari

 Obiectul contractului il constituie intretinera lunara a instalatiilor de incalzire , de alimentare cu apa si scurgere ,(aerisire instalatii,avarii , inlocuire coloane sparte intre etaje sau in subsol cu teava  ;PP/PVC , PPR , CUPRU , PEXAL , PEHD , NEAGRA , ZINCATA , inlocuire robineti , fitinguri max 2,1/2 ‘ , 75 , pentru piesele din PPR , PEHD . PEXAL , NEGRE , ZINCATE , CUPRU , inlocuite / montate si max 125 pentru piesele din PP/PVC.

Prestatorul se obliga sa efectueze o verificare lunara a instalatiilor in subsol in prezenta unui membru din conducere ..Prestatorul se obliga sa desfunde coloanele de scurgere in caz de avarie Interventia se face in maxim 4 ore de la solicitarea telefonica sau pe mail.

Montaj calorifere

Montam , schimbam calorifere din fonta , otel , aluminiu , montaj  robineti de tur si retur , dop si dezaerator
 

Servicii de urgenta

Ai descoperit tarziu o problema la instalatie si nu stii la cine sa apelezi? Problemele apar cand te astepti mai putin, asa ca este important sa stii ca echipa noastra iti ofera sprijin la orice ora din zi si din noapte. Va punem la dispozitie servicii non-stop, pentru acele situatii neprevazute care devin o urgenta si nu suporta amanarea.

Sinsteme de filtrare  a apei potabile

In prezent avem optiunea de a avea, fara efort, apa plata si sigura la robinetul de acasa.
In functie de problemele cu care ne confruntam putem alege sisteme de filtrare si tratare simple, care retin din apa de baut sedimentele precum rugina si nisipul, pana la sisteme complexe care elimina sau neutralizeaza virusii si bacteriile, dar si alti compusi periculosi pentru sanatate. 

Montaj obiecte sanitare

Montaj obiecte saniatre , instalatii de alimentare cu apa , reparatii tevi de scurgere , sifoane de scurgere , montare baterii , racorduri apa .etc
 

Mentenanță generală Companii si Institutii

Obiectul contractului il constituie intretinerea lunara a instalatiilor termice si sanitare si a coloanelor de  scurgere .La acestea se vor executa ; remedierea avariilor  , inlocuire robineti , inlocuire baterii si racorduri de apa ,  inlocuire obiecte sanitare , desfundarea coloanelor de scurgere in caz de avarie Prestatorul se obliga sa efectueze o verificare lunara a instalatiilor in cladire si in subsol in prezenta unui membru din conducere ..Interventia se face in maxim 2 ore de la solicitarea telefonica sau pe mail .

Spalare chimica 

Spalarea chimica este procesul de curatare a schimbatoarelor de caldura cu o solutie de acid speciala. Aceasta operatiune trebuie efectuata cand centrala termica devine zgomotoasa sau nu mai satisface nevoia de apa calda (apa calda nu este livrata la parametrii normali). In acest caz schimbatorul de caldura este colmatat cu depuneri de mal, depuneri de piatra, depuneri de magnetita (oxizi de fier) fapt ce duce la scaderea randamentului termic si astfel nu se realizeaza schimbul de caldura, 

Dupa spalare exista posibilitatea ca schimbatorul de caldura sa cedeze (sa se sparga) datorita depunerilor mari de calcar sau vechimii acestuia. Agentul de curatare elimina depunerile si este posibil sa deterioareze schimbatorul. Acest lucru nu se poate estima in avans, depuneriile nu sunt la vedere.

Proiectează un site ca acesta, cu WordPress.com
Începe